keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Kesän avajaiset

Hei kaikki ystävät, serkut ja muut kaverit! Tiedän, että tämä tulee taas hiukan myöhään ja yllättäen, mutta yllättynyt olen itsekin siitä, että olen saanut näyttelyni Galleria Dixissä valmiiksi.  Nyt se  on siinä vaiheessa, että voin pitää avajaiset 31.7. klo 17 -19! Tervetuloa!

Lisäksi voin kertoa, että koko elokuun ajan taidettani on esillä ainakin ravintola Silvopleessä Hakaniemessä, Toisella Linjalla sekä Helsinginkadulla (14A) Suomen Potilasliiton ikkunassa.

Taiteiden Yötä 23.8. vietän Galleria Dixissä, jossa juhlavastaanotto alkaa jo iltapäivällä klo 15.00 – tervetuloa kaikkiin tapahtumiin ja näyttelyihin. Kannattaa soittaa ja sopia niin järjestän mielelläni spacialesittelyn sovittavana aikana.

Nyt valmistaudun avajaisiin saunomalla Kyyveden rannalla kauniissa perinteisessä saunassa. Pehmeät löylyt ja vilpoisa vesi, johon voi pulahtaa. Viime kesänä uin päivittäin pitkiä matkoja, mutta jotenkin nyt on uintihalut kadoksissa. Kolme kilometriä päivässä tuntuu nyt aivan ylivoimaiselle matkalle.

Tämän kesän harrastuksina on pihapiirin kunnostaminen siimaleikkurilla, puiden pilkkominen ja moposkootterilla ajelu. Vein juuri akun ladattavaksi paikalliselle pienkonekorjaamolle ja toivon, että se onnistuu. Muuten tulee uuden akun osto eteen.

Tilasin etukäteen jalkahoidon meille kaikille paikalliselta jalkahoitajalta. Mukava, puhelias ihminen, jota voin suositella kaikille täällä päin asioiville. Ja kyllä kai me ostamme täältä mansikkaa pakastettavaksi. Nyt alkaa kunnon lomasäät, aurinko paistaa ja helleennätykset kaatuvat. Mansikkakin kypsyy meheväksi ja maukkaaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti