keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Taiteen tekemisestä

Tänään aloin hahmottamaan, että kesän sato on pian korjattavissa. Kaksi näyttelyä on siinä vaiheessa, että pystyn näkemään jo melkein päiväunia niistä. Ilman tuskanhiekeä! Enää ne eivät ole pelkästään stressin ja päänsäryn aihe. Nyt pitäisi kirjoittaa sisällysluettelot, hinnasto ja ennen kaikea ripustaa näyttelyt.

Tein päivällä kierroksen. poikkesin Oulunkylän Seurahuoneelle ja hain Galleria Dixiin tulevat puuveistokset sieltä. Ajoin matkalla seuraavaan etappiin Oulunkylän vanhan kansakoulun ohi ja päätin pistäytyä siellä, sitten kunhan kiiret on ohi. Lopulta päädyin työhuoneelle Ateljé Mosaikkiin. Keräsin kaiken minkä saatoin liittyvän Dixin näyttelyyn ja matka jatkui.

Dixissä minua odotti auttavainen galleristi, joka ymmärtäen huoleni rauhoitti minua. Kyllä kaikki järjestyy. Ei huolta. Tästä tulee upea näyttely. Huomenna jatketaan ja saan ennen lomamatkaa tehtyä melkein kaiken valmiiksi. Elokuu on sadon korjuun aikaa.Voin paneutua sitten vaikka kirjoittamiseen. Clemantis, tuo salaperäinen köynnöskasvi, joka kuvastaa usein ihmisen sielunelämää, kasvaa ja kukoistaa vaikka kesä on ollut mitä onkin. Totesin tämän Oulunkylässä käydessäni.

Viljelypalstallani Kulosaarenkartanon luona en ole ennättänyt käydä tarpeeksi, mutta lohdutan itseäni sillä, että vettä on satanut. Eivät viljelykset kuole ainakaan veden puutteeseen!

Kauniita kesälomapäiviä kaikille! Minä paneudun nyt kirjallisiin töihin ja taidanpa käydä twitterissäkin. Moi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti